Ilmastointihuollot ammattitaidolla

Varaa aika ›

Tuo auto ilmastointihuoltoon hallillemme Kaarinaan

Voit varata ajan tai ajaa suoraan paikan päälle – tervetuloa!

Älä odota kesän hikisiä helteitä, vaan huollata auton ilmastointi ajoissa. Kun ilmastointi toimii kuten pitääkin, se puhaltaa viileää ilmaa ilman tunkkaisia tuoksuja. Jos ilmastointi taas kaipaa huoltoa, auto ei viilene laitteen puhaltaessa täydellä tehollakaan, ikkunat huurtuvat helpommin ja ilmastoinnista tulee epämiellyttävää hajua.

Ajomukavuuden ohella ilmastoinnilla on merkityksensä myös auton kulutuksessa. Ilmastointitekniikka pelaa tavalla, joka vaikuttaa auton kompressorin toimintaan ja auton kulutuksen kasvuun. Molemmat tarkoittavat lisäkustannuksia autoilijalle. 

Mahdollisia ongelmia ei kannata odotella, vaan huolehtia ilmastointihuollosta säännöllisesti eli noin 2 - 3 vuoden välein. 

Varaa aika huoltoon soittamalla 044 5392 121 tai köröttelemällä suoraan hallillemme osoitteeseen Hallimestarinkatu 10, Kaarina. Onko tarvetta muille auton huolto- ja korjaustoimille? Meillä on hyvät kumppanikorjaamot, joita voimme lämpimästi suositella.

Ota yhteyttä ›

Autokorjaamoille ilmastointilaitteiden varaosat

Kuluttaja-asiakkaiden rinnalla palvelemme korjaamoalan yrittäjiä varaosahankinnoissa! Tarjoamme paitsi ilmastointilaitteiden varaosat myös kaikki muut korjaamo- ja huoltotoiminnassa tarvittavat osat. Toimitamme tilaukset suoraan toimipisteisiin nopealla aikataululla.

Meillä on Turun alueen laajin valikoima, olemmehan maahantuojista ja suurista tukkuliikkeistä riippumattoman varaosaliike. Tutustu valikoimaamme › 

Tee tilaus ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Verkkoluettelo