Varaosat nopeasti

Turun alueen laajin autovaraosien valikoima korjaamoille

Palvelemme myymälässämme myös yksityishenkilöitä.

Varaosaliikkeemme on riippumaton maahantuojista ja suurista tukkuliikkeistä, siksi valikoimaamme mahtuu paljon. Meiltä löydät kaikki autojen varaosat, joita korjaamo- ja huoltotoiminnassasi tarvitset. Yksityishenkilöt voivat tulla tekemään ostoksia myymäläämme paikan päälle. 

Yritys – jos tiedät, mitä varaosaa haet, käytä apuna ohesta löytyvien valmistajien tuotesivuja ja laita tilaus tulemaan. Jos tuotetta ei löydy varastostamme, usein vain vuorokausi riittää ja osa on jo valmis lähtemään matkaan. Autokorjaamot voivat käyttää myös rekisterinumero-hakuun perustuvaa varaosaluetteloamme. Luettelo vaatii tunnukset, jotka saat puhelimitse Oskari Heinolta, p. 044 539 2121 tai sähköpostilla tilaukset@kaarinanvaraosa.fi.

Käytämme osatoimituksissa kätevää Blue Box -toimitusta, katso sivun lopusta lisätietoa!

Kirjaudu verkkoluetteloon ›

Nopea Blue Box -toimitus suoraan korjaamollesi

Jo vuodesta 1994 Kaarinan Varaosa on toimittanut tilaukset autokorjaamoille Blue Boxissa. Olemme edelläkävijä myös tavarantoimituksissa!

Blue Boxin idea: tee autokorjaamollesi tilaus edellisenä päivänä, niin toimitamme tilauksesi seuraavana aamuna Blue Boxissa klo 6.45 alkaen. Laitamme laatikkoon myös vaihtoehdot, jotka voit palauttaa Blue Boxissa seuraavan kuljetuksen yhteydessä. Samoin tarpeettomat, ylimääräiset varaosat, palautetaan samalla tapaa.

HUOM! Jotta saat varmasti oikeat osat, kirjaa tilaukseen auton tiedoksi rekisterinumero ja auton malli (esim. Corolla).

Ja muista, ajoissa tehty tilaus varmistaa, että voimme lisätä tilatun osan Blue Boxiin vielä aamun kuljetukseen.

Kysy lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Verkkoluettelo