Kaarinan Varaosa & Pikahuolto Kaarina

Valtava valikoima autovaraosia

Autohuollot nopealla aikataululla, soita ja varaa aika!

044 539 2121 - Pikahuolto Kaarina - Hallimestarinkatu 10, 20780 Kaarina

Varaosat

Turun alueen laajin autovaraosien valikoima korjaamoille. Palvelemme myymälässämme myös yksityishenkilöitä.

Tutustu ›

Ilmastointihuolto

Tuo auto ilmastointihuoltoon hallillemme Kaarinaan. Voit varata ajan tai ajaa suoraan paikan päälle.

Lue lisää ›

Pikahuolto

Tarjoamme monipuoliset autojen huoltopalvelut ja katsastuksen kätevästi saman katon alta.

Lue lisää ›

Riippumaton autovaraosaliike Kaarinassa

Tukkumyynti yrityksille, palvelemme myös yksityisasiakkaita varaosissa ja ilmastointihuolloissa.

Yhtiömme Kaarinan Varaosa on yritysten luottokumppani varaosahankinnoissa! Olemme maahantuojista ja suurista tukkuliikkeistä riippumaton autovaraosaliike, mikä tarkoittaa Turun alueen laajinta valikoimaa. Toimitusaikamme ovat lyhyet ja hinnat varsin sopivat.

Mitä osia tarvitset korjaamollesi? Meiltä löytyy. Alati ketjuuntuvassa alan markkinassa pystymme ainoana seudun tukkuna tarjoamaan haluamasi tuotteet. Mikäli varastostamme ei löydy etsimääsi osaa, on se lähes aina toimitettavissa vuorokauden sisällä.

Tutustu tarjontaamme ja tee tilaus! Toimitamme tavarat kätevässä Blue Boxissa, lue lisää varaosat-sivulta. Kuluttaja-asiakkaat voivat tulla osaostoksille hallillemme Kaarinaan, jossa teemme heille myös autojen ilmastointihuoltoja. 

Ota yhteyttä ›

Osat nopeasti suoraan korjaamollesi

Arvokasta työaikaa ei halua tuhlata varaosien metsästämiseen. Siksi toimitamme autojen varaosat suoraan korjaamollesi! Soita, lähetä sähköpostia tai käytä verkkoluetteloa, niin toimitamme tilauksesi jopa seuraavana päivänä. 

Sitoutumattomuus

Emme ole sitoutuneet ketjujen vaatimiin merkkeihin, mikä on merkittävä etu korjaamollesi. Varastossamme on tietyn merkkisiä tuotteita, mutta mikäli haluat toisen valmistajan osia, on meillä yleensä mahdollisuus toimittaa ne sinulle.

Emme unohda kuluttajia

Varaosaliikkeemme palvelee myös kuluttajia! Tule meille, niin saat asiantuntevaa palvelua varaosamyyjiltämme. Voit myös tulla huollattamaan auton ilmastoinnin tai hyödyntää sinua lähimmän korjaamokumppanimme osa- ja huoltopalveluja. 

Blue Box -toimitus

Nopea toimitus suoraan korjaamollesi

Jo vuodesta 1994 Kaarinan Varaosa on toimittanut tilaukset autokorjaamoille Blue Boxissa. Olemme edelläkävijä myös tavarantoimituksissa!

Lue lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Verkkoluettelo